FriendSubcjects

Forum wielotematyczne. Podaj swój pomysł, porozmawiaj, dowiedz się co myślą inni.

#1 2011-10-24 15:50:03

buraukkaforesee

Administrator

Punktów :   

Witam

Jestem administratorem i pewnie przyjacielem lub znajomym wielu z tych, którzy się tu zapiszą. Bardzo się cieszę, ze poznam wasze zdanie i podzielę się swoim tutaj.
Co o sobie mam powiedzieć ? Myślę, że najwięcej dowiecie się o mnie czytając posty, które z czasem bedą się tu pojawiać. Ciężko streścić siebie w kilku zdaniach.
Liczę sobie 19 lat choć nie wyglądam na tyle, mieszkam, że tak powiem, na prerii w dolinie Bobków - tak ja to nazywam, studiuję ( tak jakby ), ale jak do tej pory mało robię z tego co lubię i chcę.
Piszę książki, wiersze, ale nie potrafię śpiewać.
Jestem niewysoka - jakieś 156 cm - i wyglądam jak hobbit - często porównania mam iście fantastyczne bo fantastką jestem z zamiłowania, jest we mnie milion sprzeczności więc mogę przyznać, że jestem mimo swej gadatliwości zaskakująca i bywam tajemnicza, dużo kłamię, ale nigdy w ważnych sprawach, zbyt dużo myślę, mało robię.
To tyle na razie
Pozdrawiam

Stopka forum

RSS